Boot cs Advocaten » Zeist

Boot cs Advocaten, ook actief in Zeist

Al  jaren is Boot cs advocaten gevestigd in De Bilt aan de Alfred Nobellaan 523, vlakbij Zeist. Voor cliënten uit Zeist is de locatie van ons kantoor dan ook goed bereikbaar. Met de auto rijdt u via de Utrechtseweg vanuit Zeist in een kwartiertje naar ons kantoor. Aan de achterzijde van ons kantoor (aan de kant van de Biltse Rading), is een ruime parkeerplaats aanwezig met volop gratis parkeergelegenheid.  Ook met het openbaar vervoer bent u uit Zeist (bus 58)  in ongeveer een twintig minuten bij de halte Groenekanseweg, vanwaar u in enkele minuten naar ons kantoor loopt. Zelfs op de fiets bent u binnen een half uur aan de Alfred Nobellaan. Vooral vanaf de westkant van Zeist is het kantoor van Boot cs advocaten gunstig gelegen.

Rechtsgebieden

Boot cs advocaten staat cliënten uit Zeist  bij op diverse rechtsgebieden: personen- en familierecht, strafrecht, arbeidsrecht, huurrecht, sociaal zekerheidsrecht, burenrecht, algemeen verbintenissenrecht. Voor uiteenlopende zaken kunt u bij ons terecht.

Tarieven

Boot cs advocaten hanteert gematigde tarieven, hetgeen aantrekkelijk is voor zowel particulieren als bedrijven. Ook staan wij mensen bij op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand. Iedere dinsdagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur is er een gratis inloopspreekuur op ons kantoor aan de Alfred Nobellaan 523.

Elke dinsdagmiddag van 17.00 u. – 18.00 u. inloopspreekuur. Contact opnemen