Boot cs Advocaten » Utrecht

Boot cs Advocaten, ook voor Utrecht

Al  jaren is Boot cs advocaten gevestigd in De Bilt aan de Alfred Nobellaan 523, net buiten Utrecht. Voor cliënten uit Utrecht is de locatie van ons kantoor dan ook goed bereikbaar. Zeker vanaf de (noord)oostkant van Utrecht is het kantoor van Boot cs advocaten aantrekkelijk gelegen.

Met de auto rijdt u via de Biltse Rading zo aan op de achterzijde van ons kantoor, waar een ruime parkeerplaats aanwezig is die volop gratis parkeergelegenheid biedt.  Dit is een groot voordeel ten opzichte van kantoren in de stad, waar vaak weinig parkeergelegenheid is en bovendien hoge parkeertarieven gelden.

Ook met het openbaar vervoer bent u vanaf Utrecht Centraal Station (bus 77)  in ongeveer een kwartiertje bij de halte Groenekanseweg, vanwaar u in enkele minuten naar ons kantoor loopt.

Desgewenst fietst u via een rechte weg in 20 minuten vanaf de oostkant van de stad naar de Alfred Nobellaan. Het is een prettige route om te fietsen, met een van de weg afgescheiden rustig fietspad.

Rechtsgebieden

Boot cs advocaten staat cliënten uit Utrecht bij op diverse rechtsgebieden: personen- en familierecht, strafrecht, arbeidsrecht, huurrecht, sociaal zekerheidsrecht, burenrecht, algemeen verbintenissenrecht. Voor uiteenlopende zaken kunt u bij ons terecht.

Tarieven

Boot cs advocaten hanteert gematigde tarieven, variërend van € 110,- tot en met € 150,- per uur exclusief btw (prijzen 2015), hetgeen aantrekkelijk is voor zowel particulieren als bedrijven. Ook staan wij mensen bij op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand. Iedere dinsdagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur is er een gratis inloopspreekuur op ons kantoor aan de Alfred Nobellaan 523.

Elke dinsdagmiddag van 17.00 u. – 18.00 u. inloopspreekuur. Contact opnemen