Boot cs Advocaten » Tarieven » Vaste prijsafspraak

 

Vaste prijsafspraak

Als u een advocaat inschakelt is het belangrijk dat u weet waar u financieel aan toe bent. Naast het tarief op urenbasis bieden wij u daarom de mogelijkheid om in bepaalde zaken een vaste prijsafspraak te maken. Het voordeel hiervan is dat u vooraf precies weet waar u aan toe bent. Dit is uiteraard afhankelijk van de complexiteit en het belang van uw zaak.

Een vaste prijsafspraak kan bijvoorbeeld in de volgende zaken:

Naamswijziging

  • Het wijzingen van uw voornaam € 1.400,- inclusief btw;
  • Het wijzigen van uw achternaam € 425,- inclusief btw plus legeskosten (te betalen aan de dienst Justis: € 835,-);

Beëindigen arbeidsovereenkomst

  • Controleren beëindigings- en vaststellingsovereenkomst € 500,- incl BTW (lees meer);

Incassozaken

Het starttarief  voor  het innen van een vordering is € 40,- incl BTW. Voor de exacte hoogte van onze vergoeding wordt aangesloten bij het Besluit buitengerechtelijke kosten. Dit betekent dat de vergoeding afhankelijk is van de hoogte van de vordering. Als de schuldenaar na sommatie(s) van ons kantoor volledig of gedeeltelijk betaalt, dan ontvangt u de hoofdsom en wij de buitengerechtelijke kosten.

Voor alle zaken geldt: kosten die namens u worden gemaakt, zoals griffierechten, deurwaarderskosten of uittreksels uit de Gemeentelijke Basisadministratie, Kadaster of het Handelsregister, worden apart in rekening gebracht.

Wilt u graag meer weten over een vaste prijs voor een specifieke zaak, neem dan gerust even contact met ons op. Boot cs Advocaten: 030- 2200310.

 

Elke dinsdagmiddag van 17.00 u. – 18.00 u. inloopspreekuur. Contact opnemen