Boot cs Advocaten » Maartensdijk

Boot cs Advocaten, actief in Maartensdijk

Al  jaren is Boot cs advocaten gevestigd in De Bilt aan de Alfred Nobellaan 523.

Maartensdijk was voorheen een zelfstandige gemeente, waartoe ook Groenekan, Westbroek en Hollandsche Rading behoorden. Sinds 2001 behoort Maartensdijk tot de gemeente De Bilt. Voor cliënten uit Maartensdijk is de locatie van ons kantoor goed bereikbaar. Met de auto bent u vanuit het centrum van Maartensdijk in een kwartiertje aan de Alfred Nobellaan. Ons kantoor beschikt over ruime parkeergelegenheid aan de achterzijde (aan de kant van de Biltse Rading). Overigens bent u er ook op de fiets binnen een half uur vanuit Maartensdijk.

Rechtsgebieden

Boot cs advocaten staat cliënten uit Maartensdijk bij op diverse rechtsgebieden: personen- en familierecht, strafrecht, arbeidsrecht, huurrecht, sociaal zekerheidsrecht, burenrecht, algemeen verbintenissenrecht. Voor uiteenlopende zaken kunt u bij ons terecht.

Tarieven

Boot cs advocaten hanteert gematigde tarieven, hetgeen aantrekkelijk is voor zowel particulieren als bedrijven. Ook staan wij mensen bij op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand (toevoeging). Iedere dinsdagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur is er een gratis en vrijblijvend  inloopspreekuur op ons kantoor aan de Alfred Nobellaan 523.

Elke dinsdagmiddag van 17.00 u. – 18.00 u. inloopspreekuur. Contact opnemen