Boot cs Advocaten » Houten

Boot cs Advocaten, ook voor Houten

Boot cs advocaten is al jaren gevestigd in De Bilt aan de Alfred Nobellaan 523.

Ook vanuit Houten weten steeds meer cliënten ons kantoor te vinden. Dit houdt mede verband met de samenwerking van ons kantoor met de Rechtswinkel Houten. Voor cliënten uit Houten is de locatie van ons kantoor goed bereikbaar. Met de auto bent u via de waterlinieweg in ongeveer 20 minuten aan de Alfred Nobellaan. Ons kantoor beschikt over ruime parkeergelegenheid aan de achterzijde (aan de kant van de Biltse Rading).

Rechtsgebieden

Boot cs advocaten staat cliënten uit Houten bij op diverse rechtsgebieden: personen- en familierecht, strafrecht, arbeidsrecht, huurrecht, sociaal zekerheidsrecht, burenrecht, algemeen verbintenissenrecht en consumentenrecht. Voor uiteenlopende zaken kunt u bij ons terecht.

Tarieven

Boot cs advocaten hanteert gematigde tarieven, hetgeen aantrekkelijk is voor zowel particulieren als bedrijven. Ook staan wij mensen bij op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand (toevoeging). Iedere dinsdagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur is er een gratis en vrijblijvend  inloopspreekuur op ons kantoor aan de Alfred Nobellaan 523.

Elke dinsdagmiddag van 17.00 u. – 18.00 u. inloopspreekuur. Contact opnemen