Boot cs Advocaten » Groenekan

Boot cs Advocaten, vlakbij Groenekan

Groenekan is een van oorsprong agrarisch lintdorp dat voorheen onderdeel uitmaakte van de gemeente Maartensdijk. Sinds de gemeentelijke herindeling behoort Groenekan tot de gemeente De Bilt. Ondanks de groei van het dorp door de toename van forensen heeft Groenekan haar landelijke karakter behouden.

Al  jaren is Boot cs advocaten gevestigd in De Bilt aan de Alfred Nobellaan 523. De locatie van ons kantoor is centraal gelegen, op een steenworp afstand van Groenekan. Door de ligging is ons kantoor goed te bereiken voor cliënten uit Groenekan.  Als u vanuit Groenekan de Groenekanseweg volgt, kunt u bij de eerste rotonde afslaan naar de Biltse Rading, waaraan de achterzijde van ons kantoor grenst. Door de ruime parkeergelegenheid aan de achterzijde van het kantoor (aan de kant van de Biltse Rading) zijn wij met de auto goed bereikbaar. Maar als u wilt, bent u er vanuit Groenekan ook zo op de fiets.

Rechtsgebieden

Boot cs advocaten staat cliënten uit Groenekan bij op diverse rechtsgebieden: personen- en familierecht, strafrecht, arbeidsrecht, huurrecht, sociaal zekerheidsrecht, burenrecht, algemeen verbintenissenrecht. Voor uiteenlopende zaken kunt u bij ons terecht. Voor cliënten uit Groenekan is het een voordeel dat wij bekend zijn met de plaatselijke organisaties.

Tarieven

Boot cs advocaten hanteert gematigde tarieven, hetgeen aantrekkelijk is voor zowel particulieren als bedrijven. Ook staan wij mensen bij op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand. Iedere dinsdagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur is er een gratis inloopspreekuur op ons kantoor aan de Alfred Nobellaan 523.

Elke dinsdagmiddag van 17.00 u. – 18.00 u. inloopspreekuur. Contact opnemen