Boot cs Advocaten » Den Dolder

Boot cs Advocaten, actief in Den Dolder

Het bosrijke Den Dolder ligt direct ten oosten van Bilthoven en grenst daarmee aan de gemeente De Bilt. In Den Dolder worden de laatste jaren veel nieuwe woningen gebouwd, waardoor het dorp groeit. De groei van het aantal inwoners, brengt met zich mee dat er ook een groeiende behoefte bestaat aan (juridische) dienstverlening in de regio.

Al  jaren is Boot cs advocaten gevestigd in De Bilt aan de Alfred Nobellaan 523. Voor cliënten uit Den Dolder is de locatie van ons kantoor goed bereikbaar, nu ons kantoor op de rand van De Bilt ligt tegen Bilthoven aan. Met de auto bent u vanuit het centrum van Den Dolder in een kwartiertje aan de Alfred Nobellaan. Ons kantoor beschikt over ruime parkeergelegenheid aan de achterzijde (aan de kant van de Biltse Rading). Overigens bent u vanuit Den Dolder ook binnen een half uur bij ons kantoor als u op de fiets komt.

Rechtsgebieden

Boot cs advocaten staat cliënten uit Den Dolder bij op diverse rechtsgebieden: personen- en familierecht, strafrecht, arbeidsrecht, huurrecht, sociaal zekerheidsrecht, burenrecht, algemeen verbintenissenrecht. Voor uiteenlopende zaken kunt u bij ons terecht.

Tarieven

Boot cs advocaten hanteert gematigde tarieven, hetgeen aantrekkelijk is voor zowel particulieren als bedrijven. Ook staan wij mensen bij op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand. Iedere dinsdagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur is er een gratis inloopspreekuur op ons kantoor aan de Alfred Nobellaan 523.

Elke dinsdagmiddag van 17.00 u. – 18.00 u. inloopspreekuur. Contact opnemen