Boot cs Advocaten » Bilthoven

Boot cs Advocaten, actief in Bilthoven

Al  jaren is Boot cs advocaten gevestigd in De Bilt aan de Alfred Nobellaan 523. De locatie van ons kantoor is centraal gelegen, tegen de grens met Bilthoven. De bebouwing van De Bilt loopt aan de andere kant van de Groenekanseweg over in de bebouwing van Bilthoven. Door de ligging is ons kantoor goed te bereiken voor cliënten uit Bilthoven. Veel cliënten uit De Bilt en Bilthoven zelf komen even langs lopen of op de fiets, bijvoorbeeld om stukken af te geven. In het bijzonder geldt dit voor mensen die in Bilthoven wonen in de wijk Brandenburg (Planetenbuurt). Dit is niet alleen praktisch maar tekent bovendien de laagdrempeligheid en informele sfeer. Door de ruime parkeergelegenheid aan de achterzijde van het kantoor (aan de kant van de Biltse Rading) zijn wij ook per auto goed bereikbaar.

Rechtsgebieden

Boot cs advocaten staat cliënten uit Bilthoven bij op diverse rechtsgebieden: personen- en familierecht, strafrecht, arbeidsrecht, huurrecht, sociaal zekerheidsrecht, burenrecht, algemeen verbintenissenrecht. Voor uiteenlopende zaken kunt u bij ons terecht. Voor cliënten uit Bilthoven is het een voordeel dat wij bekend zijn met de plaatselijke organisaties.

Tarieven

Boot cs advocaten hanteert gematigde tarieven, hetgeen aantrekkelijk is voor zowel particulieren als bedrijven. Ook staan wij mensen bij op basis van gesubsidieerde rechtsbijstand. Iedere dinsdagavond van 19.00 uur tot 20.00 uur is er een gratis inloopspreekuur op ons kantoor aan de Alfred Nobellaan 523.

Elke dinsdagmiddag van 17.00 u. – 18.00 u. inloopspreekuur. Contact opnemen